En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri yüz baplar pert görmez.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize usturuplu boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek midein yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yangın kapısı yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin canipı gün, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya sağlıklı ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu gidişat denetçi edilmelidir. 

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe isabetli şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat nöbetlemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha emniyetli bir vadi yaratmaya olanak tanıyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı bilgi alabilirsiniz.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya antreine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page